Webshop

Een webshop laten maken ?

Wilt u uw producten online gaan verkopen ? Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw webshop.

Waar moet u rekening mee houden tijdens het maken van een nieuwe webshop ?

  • Wie bent u zelf en waar staat u voor ? Een goed ontwerp/design helpt om deze ambities over te brengen.
  • Verplaats u in de gewenste bezoeker van de webshop en creëer pagina’s die deze bezoekers snel helpen om zijn doelstellingen te bereiken.
  • Probeer duidelijk te maken waarom een bezoeker juist voor u zou moeten kiezen.
  • Wat past er bij u en uw organisatie ? Om zomaar uit het niets duidelijk proberen te maken hoe je webshop er uit moet zien is vaak moeilijk. Probeer eens bij te houden welke andere webshops u aanspreken, welke niet, en vooral waarom.
  • Zorg ervoor dat uw webshop ook goed zichtbaar is op telefoons en tablets. Het grootste deel van de website bezoekers gebruikt inmiddels mobiele devices. Een webshop hoort responsive te zijn en afgestemd te zijn op deze bezoekers.
  • Hou vanaf het begin rekening met de zoekmachine vriendelijkheid van uw websshop.

WIj maken webshops gebaseerd op Magento en OpenCart. Webshop software zonder enige beperkingen en voorbereid op uw groei online.

Orange Solutions als partner voor een nieuwe webshop ?

Wij gaan graag het gesprek met u aan over uw nieuwe webshop, uw plannen en ideeen. Door onze kennis en ervaring op het gebied van webshops zijn wij een uitstekende partij om uw nieuwe webshop te maken. Meer weten of vragen ? Neem dan direct contact met ons op via 076-369 05 10 of via onderstaand contactformulier.

Neem direct contact op: